5+1 érv a magas nők mellett

magasno.jpg

Figyelem! Az írás kizárólag a humorral élők számára ajánlott!
Ez továbbra is egy Skicc feladat megoldása, kéretik a helyén kezelni.

 

Imádom a nőket, ezt szögezzük le már most. Ha nem így lenne, akkor mostanság pap lennék egy vidéki kisvárosban, és azon gondolkodnék, hogy vajon melyik túlbuzgó hívőtől kaptam a legutóbbi túlfűtött, szexi üzenetet.
Viszont bármennyire is imádom a nőket, van amivel nekem is nehezemre esett megbékélni: a nálam magasabb nőkkel.
"Nem a méret -jelen esetben a magasság- a fontos. Lényeg, hogy szeressük egymást" - ezzel a kijelentéssel tudnék, és szoktam is vitatkozni. Nem vagyok túl alacsony, mégis volt már szerencsém fölém magasodó hölgyhöz. És bár alapvetően egy remek nő és ember, a mérleg másik serpenyőjében ott volt a tény, hogy szinte kisebbségi érzésem volt mellette, és így egyből oda is volt minden varázsereje. Ennek ellenére, határozottan állíthatom, hogy bizony jó pár érv szól, a magas nők mellett.
1. Mondanom sem kell, ha egy nő magas, ahhoz bizony csodás, hosszú lábak járnak. És melyik férfitársam utasítaná ezt vissza? Ugye, hogy senki?
2. Egy magas nőnél nagyobb esélye van, hogy nem fogja nevetségesen magas sarkú cipőkkel megtölteni a cipős szekrény polcait. Továbbá ezáltal elkerülhető az a csúfság, hogy a párod lépni se tudjon melletted, csak csendesen szitkozódni, amiért nem egy járásra is alkalmas lábbelit választott.
Hölgyeim! Ezen kijelentésemért ne kezdjetek egyből máglyára küldeni, vagy éppen keresztre feszíteni. Napjában elég sokszor látom, hogy nem sikerül a lehetetlenül nagy sarkú cipőben sétálni. Így pedig... értelmét is veszíti az egész, hisz’ az nem szexi, hogy valaki csetlik-botlik.
3. Kiégett a villanykörte, de nincs otthon férfi? Oda se neki, egy magas nő anélkül megoldja a problémát, hogy bármiféle székre, létrára, vagy egyéb alkalmatosságra fel kéne lépnie, hisz’ eléri.
4. Nem sikerül időben odaérni egy koncertre, így sokan állnak előtte? Nem probléma, látja ő azt a tömeg közepéről is, és még csak a nyakadba se kell venni hozzá.
5. Hiányos a baráti társaságod kosárcsapata? Oda se neki, hisz’ van egy magas barátnőd, aki tökéletesen illeszkedhet a labadadobálók közé. Kivéve persze ha egyáltalán nem tud kosarazni... De mi a legrosszabb ami történhet? Megtanul játszani.
+1. Se emelgetni, se lehajolni nem kell hozzá, egy rendes csókért. Így könnyedén elkerülhető, hogy emiatt  úgy érezd, mintha sajtreszelővel faragnák a hátadban és a derekadban az izületeket.

De lényeg! Minden nő imádni való, legyen alacsony vagy magas, mindenkiben megtalálhatjuk azt, amire szükségünk van… ha meg nem, akkor tovább kell keresni.

***
https://shop.konyvmogul.hu/l-j-wesley-skicc-a-te-sztorid

https://moly.hu/konyvek/l-j-wesley-skicc

https://www.facebook.com/groups/skicc/

Címkék: magas, exclusive, skicc